Privaatsuspoliitika 

Kehtivad alates  01.05.2019

Privaatsustingimused reguleerivad isikuandmete töötlemist ja küpsiste kasutamist Tursekeskus OÜ (edaspidi Tursekeskus OÜ ) veebilehel https://taastusravikliinik.ee (edaspidi veebileht).

Palun tutvuge Privaatsustingimustega hoolikalt, et saada aru, kuidas me Teie andmeid töödelda võime.

Tursekeskus OÜ veebilehel aadressil https://taastusravikliinik.ee kaitseme klientide ja kasutajate privaatsust. Käesolev privaatsuspoliitika annab ülevaate meie tavade kohta seoses teabe kogumise ja kasutamisega. Tursekeskus OÜ jätab endale õiguse muuta privaatsustingimusi ühepoolselt ja ette teatamata, eesmärgiga kindlustada nende vastavus seadustele. Privaatsustingimused on oma uusimas versioonis alati veebilehel saadaval.

MÕISTED

Isikuandmete töötlemine on igasugune veebilehe kasutaja (edaspidi kasutaja) isikuandmetega tehtav tegevus – andmete kogumine, töötlemine, talletamine, parandamine või kustutamine.

Kasutajad on kõik isikud, kes külastavad veebilehte, tarbivad teenuseid või edastavad Tursekeskus OÜ le omalt poolt infot. Näiteks artiklite lugemine, teenuste tellimine või meili ja kontatktivormi kaudu ühenduse võtmine.

Teenused on kõik Tursekeskus OÜ poolt pakutavad tasuta ja tasulised tooted ja teenused 

ISIKUANDMETE TÖÖTLEMINE

Veebilehte kasutades annab kasutaja nõusoleku oma andmete töötlemiseks kooskõlas käesolevate privaatsustingimustega.

Tursekeskus OÜ kogub veebilehe kaudu alljärgnevaid kasutajate isikuandmeid järgnevalt kirjeldatud viisidel:

  • kasutaja e-posti aadress – kasutaja liitumisel meililistiga või e-kirja saatmisel;
  • kasutaja nimi ja e-posti aadress – kasutaja poolt kontaktivormi  edastamisel;
  • veebilehe külastatavuse statistika – Google Analyticsi, Facebook Pixeli abil.
  • IP-aadressi ei seota meie poolt personaalsete isikuandmetega.

ISIKUANDMETE KASUTAMINE

Tursekeskus OÜ kasutab isikuandmeid:

  • kasutajale teenuse osutamiseks, näiteks lepingu sõlmimiseks ja täitmiseks, kasutajaga suhtlemiseks, arvete edastamiseks;
  • kasutaja e-posti aadressile teavituste saatmiseks uutest artiklitest, teenustest ja kampaaniatest, kuid seda vaid kasutaja eelneval nõusolekul.

Tursekeskus OÜ kasutab veebilehe külastatavuse statistikat veebilehe kasutajakogemuse parendamiseks ja efektiivsemaks turundamiseks.

Kasutajal on igal ajal õigus keelata oma isikuandmete töötlemine, välja arvatud juhul, kui see on vajalik lepingust tuleneva nõude täitmiseks, sh teenuse osutamiseks.

ISIKUANDMETE EDASTAMINE KOLMANDATELE ISIKUTELE 

Kolmas isik on Tursekeskus OÜ lepingupartner, kes töötleb isikuandmeid ja kelle toote või teenuse abil pakub Tursekeskus OÜ kasutajale teenuseid.

Tursekeskus OÜ kasutab igapäevaseks tegevuseks kolmandaid isikuid, kes pakuvad:

  • e-mailide edastamise ja haldamise süsteemi,
  • veebilehe majutust,
  • veebilehe kasutusstatistika analüüsi;
  • sotsiaalmeedia kasutamist ja sotsiaalmeedia statistika analüüsi,
  • raamatupidamistarkvara kasutamist.
  • Koostööpartnerile, ulatuses, mis on vajalik kasutajale teenuse osutamiseks.

Lisaks eeltoodule avaldab Tursekeskus OÜ kasutajate andmeid selleks õigustatud riigiasutustele, õiguskaitseorganitele ja kohtule. Lisaks võime jagada teavet, et uurida, takistada, või võtta kasutusele meetmeid seoses ebaseadusliku tegevusega või seoses pettuse kahtlusega.

Kui Te klikite mõnele meie kodulehel toodud lingile, mis suunab Kasutaja Tursekeskus OÜ veebilehelt edasi kolmandast isikust organisatsiooni või ettevõtte kodulehele, siis isegi kui veebilehtede vahel eksisteerib seos, ei oma Tursekeskus OÜ kontrolli kolmanda osapoole veebilehe üle ega vastuta kolmanda isiku tegevuse eest. Meie veebilehelt kolmanda isiku veebilehele navigeerimisel peaksite enne andmete jagamist tutvuma eraldi selle lehe privaatsuspoliitikaga.

Kaupmees on isikuandmete vastutav töötleja, Kaupmees edastab maksete teostamiseks vajalikud isikuandmed volitatud töötleja Maksekeskus AS-le

ISIKUANDMETE SÄILITAMINE JA TURVALISUS

Tursekeskus OÜ säilitab isikuandmeid nii kaua, kuni see on eesmärgi täitmiseks või seadusest tulenevalt vajalik

Tursekeskus OÜ rakendab kõiki mõistlikke meetmeid töödeldavate isikuandmete kaitseks. Juurdepääs isikuandmete muutmiseks ja töötlemiseks on ainult selleks volitatud isikutel ning kõikide kasutajate isikuandmeid käsitletakse kui konfidentsiaalset informatsiooni.

KASUTAJA ÕIGUSED

Kasutajal on õigus igal ajal:

  • avaldada soovi juurdepääsuks enda andmetele;
  • nõuda isikuandmete parandamist, täiendamist või seaduses ettenähtud tingimustel kustutamist;
  • nõuda isikuandmete töötlemise piiramist;
  • nõuda isikuandmete ülekandmist.

Oma õiguste kasutamiseks tuleb kasutajal saata e-posti aadressile info@taastusravikliinik.ee Kui kasutaja kuulub Tursekeskus OÜ poolt hallatavasse meililisti, on tal võimalik kustutada end meililisti nimekirjast ja loobuda edasistest kirjadest e-kirja lõpus oleva lingi kaudu.

Küpsiste kasutamise piiramiseks saab kasutaja teha vastavad valikud oma veebilehitseja seadete alt.

Kui Kasutaja usub, et tema õigusi on isikuandmete töötlemisel rikutud, on tal õigus pöörduda Andmekaitse Inspektsiooni poole.

KÜPSISED

Tursekeskus OÜ veebilehel kasutatakse küpsiseid, eesmärgiga tagada parem kasutajakogemus ja efektiivsem turundustegevus ning koguda kasutusstatistikat.

Kasutades Tursekeskus OÜ veebilehte, nõustub kasutaja küpsiste kasutamisega käesolevas korras kirjeldatud viisil.

Küpsis on väike tekstifail, mille veebilehitseja automaatselt kasutaja poolt kasutatavasse seadmesse salvestab. Küpsised võivad olla loodud erinevate teenusepakkujate poolt, näiteks Google ja Facebook. Küpsisefailid ei ole arvuti jaoks ohtlikud.

Küpsiseid on kahte tüüpi:

Püsivaid küpsiseid, mis jäävad kasutaja arvutis olevasse küpsiste faili püsivalt. Neid võidakse kasutada näiteks kasutaja kui veebilehe korduvkülastaja äratundmiseks ja veebilehe sisu kohandamiseks vastavalt kasutaja vajadustele või statistiliste andmete kogumiseks.

Seansiküpsised on ajutised ja kaovad, kui kasutaja veebilehelt lahkub või oma veebilehitseja sulgeb. Seansiküpsiseid võidakse kasutada veebilehe teatud funktsioonide, näiteks teenuse või toote taotlemise jms võimaldamiseks.

Küpsiseid kasutatakse teabe kogumiseks selle kohta, kuidas veebilehte kasutatakse, et seda kasutajatele isiklikumaks ja kasutajasõbralikumaks muuta. Lisaks aitavad küpsised koguda kasutajastatistikat, mis võimaldab mõõta ja parandada veebilehe toimivust ning annab alusandmed, et viia läbi efektiivne turundustegevus.

Kasutaja loetakse küpsistega nõustunuks, kui tema veebilehitseja seadistustes on küpsised lubatud. Tihtipeale veebilehitsejad lubavad vaikimisi küpsisefailide säilitamist seadmesse. 

Kasutajal on õigus keelduda küpsiste salvestamisest arvutisse. Vastava soovi korral peab kasutaja muutma oma veebilehitseja seadeid.

Juhendid enamkasutavate veebisirvijate seadistamiseks:

Internet Explorer: http://support.microsoft.com/kb/278835  

Crome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=en 

Firefox: http://support.mozilla.org/en-US/kb/Clear%20Recent%20History 

Opera: http://www.opera.com/browser/tutorials/security/privacy 

Safari:https://support.apple.com/guide/safari/manage-cookies-and-website-data-sfri11471/mac 

Küpsiste blokeerimisel peab kasutaja arvestama, et kõik veebilehe funktsioonid ja ka meie poolt korraldatavad kampaaniad ei pruugi enam kasutajale kättesaadavad olla.

Kasutusstatistika kogumiseks kasutab Tursekeskus OÜ Google Analytics teenust, kogudes andmeid külastatud alalehtede, külastusaja, külastuste arvu, kasutatavate seadmete, sisenemiskanalite ja muu statistika kohta.

Google Analytics võib siiski koguda andmeid kasutajate aktiivsuse kohta ka ilma küpsisefaile kasutamata. Selleks, et Google Analytics ei saaks andmeid kasutada, saab kasutaja paigaldada oma seadmesse Google Analytics’i blokeeriva rakenduse: Google Analyticsist loobumise brauserilaiend.

Järgnevate linkide kaudu leiab rohkem informatsiooni Facebooki reklaamide ja Facebook Pixel kohta.

PRIVAATSUSTINGIMUSTE MUUTMINE

Tursekeskus OÜ jätab endale õiguse muuta privaatsustingimusi ühepoolselt ja ette teatamata, eesmärgiga kindlustada nende vastavus seadustele. Privaatsustingimused on oma uusimas versioonis alati veebilehel saadaval.

Kõigi privaatsustingimuste ja andmetöötluse kohta tekkivate küsimustega palume võtta meiega ühendust aadressil info@taastusravikliinik.ee

AUTORIÕIGUS

Kui pole märgitud teisiti, on kogu veebilehe sisu autoriõiguste valdaja Tursekeskus OÜ See tähendab, et sisu kasutamine mis tahes kujul (ka osaliselt) on lubatud ainult Tursekeskus OÜ loal.

Igale koopiale peab olema lisatud siinsele veebilehele viitav link.

Oleme alati valmis vastama täiendavalt privaatsustingimuste ja andmetöötluse kohta tekkivate küsimustele ning palume võtta meiega ühendust aadressil info@taastusravikliinik.ee 

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega.