Krüoteraapia

Krüoteraapia on kaasaegne ravimeetod, mis kasutab äärmuslikult madalat temperatuuri terapeutilistel eesmärkidel. Selle protseduuri käigus viiakse keha lühikeseks ajaks kokkupuutesse äärmuslikult külmade temperatuuridega, tavaliselt külmaruumis või spetsiaalses krüokambris. Temperatuurid võivad langeda kuni -170°C-ni, olenevalt individuaalsest vajadusest ja protseduuri eesmärgist.

Krüoteraapia pakub mitmeid tervisele kasulikke mõjusid tänu äärmuslikult madalatele temperatuuridele, millega keha kokku puutub. Üks peamisi eeliseid on põletiku ja valu leevendamine. Krüoteraapia vähendab põletikuliste protsesside intensiivsust, mis on kasulik mitmesuguste seisundite, sealhulgas artriidi, tendiniidi ja spordivigastuste puhul.

Lisaks valu leevendamisele aitab krüoteraapia kaasa kiiremale taastumisele vigastustest või operatsioonidest. Madalad temperatuurid soodustavad kahjustatud kudede paranemist, vähendades samal ajal taastumisaja pikkust. See võib olla eriti oluline sportlastele või aktiivsetele inimestele, kes soovivad võimalikult kiiresti tagasi oma tegevuste juurde naasta.

Krüoteraapia parandab samuti üldist heaolu, suurendades keha energiataset ja vähendades stressi. Kuna protseduuril on ka positiivne mõju vereringele, aitab see kaasa toksiinide väljutamisele kehast ja tugevdada immuunsüsteemi.

Krüoteraapia protseduuri kestus võib varieeruda sõltuvalt individuaalsetest vajadustest ja protseduuri eesmärgist. Tavaliselt kestab üks seanss umbes 2 kuni 4 minutit.

Antarctica

Broneeri aeg veebis

Shopping Cart
Scroll to Top